PDF-bestanden

Op deze pagina vindt u enkele bestanden, die u kunt downloaden en vervolgens uitprinten. Ze zijn in PDF formaat en om ze op uw computer te kunnen openen, hebt u de Adobe reader nodig. U kunt dit programma gratis downloaden op de website van adobe.nlBijzondere data 2018

Hier vind u een overzicht van de belangrijke data van 2018. U  kunt ze downloaden en uitprinten en aan uw koelkast hangen. Zo heeft u ze altijd bij de hand.

Jaarrooster_2018_EBG_Noord-Holland_kort.pdf


Algemene Informatie over de EBG Noord-Holland

In deze flyer kunt u een eerste indruk krijgen van onze gemeente.

Flyer_EBG_Noord-Holland.pdf


Routebeschrijving naar de EBG in Haarlem

Als download vindt u een kaartje van de omgeving naar de kerk.

Vanaf het bus- of treinstation is het eenvoudig te lopen naar de kerk. Deze ligt op ongeveer 200 meter.

Als u met de auto komt zijn er enkele parkeer mogelijkheden. Op alle dagen behalve op zondag moet er parkeergeld betaald worden. Ook in de vooravond.

Langs de Parklaan zijn er parkeerplaatsen. Deze zijn echter vaak vol. Een kleinere parkeer terrein aan de Parklaan ligt aan de andere kant van de Jans weg.

Bij het station is er een grotere parkeergarage. Parkeren in de parkeergarage is goedkoper dan langs de weg.

Plattegrond_EBG_Haarlem.pdf


Folders met informatie voor onze leden

In deze folder kunt u meer lezen over de dienstverlening aan onze leden en vrienden in onze kerk. Hebt u vragen of opmerkingen,  neem dan contact op met uw (deel-)gemeente of de predikant. De adressen en telefoonnummers vindt u onder Contact.

Folder_doop_2010.pdf
Enkele_doopverzen_.pdf


Informatie over KB en anderen

Hier vind u een flyer met informatie over de kerkelijke bijdragen en de tarieven bijzondere diensten. Daarnaast kunt u een formulier van de Belastingdienst downloaden waarmee u een overeenkomst over een periodiek gift met de EBG Noord-Holland kunt sluiten.

Flyer_Financien.pdf
overeenkomst__period_gift_in_geld_EBG_N-Holland.pdf