Welkom

Dagtekstenboekje 2018

Sinds 288 jaar verschijnt dit dagboek van de Evangelische Broedergemeente. Hier vind u voor elke dag twee bijbelverzen (uit het Oude en het Nieuwe Testament) en een gebed of liedvers. Het boekje verschijnt op dit moment in meer dan 50 talen wereldwijd.
Na het zendingsfeest (zaterdag 16 september 2017 in Zeist) kunt u de boekjes kopen. Ze zijn verkrijgbaar voor 5,95 na de kerkdiensten van de EBG Noord-Holland in Alkmaar, Haarlem, Hoorn en Zaandam.
U kunt ze ook via de webshop van het Hernhutter Huis aanschaffen. Hier vindt u het dagtekstenboekje ook in het Duits (Losungen), Spaans, Frans en later ook in het Engels.
De (christelijke) boekhandel heeft de boekjes ook op voorraad of kan ze voor u bestellen.------------------------------------------------------------------------------------------

Data in 2017

De data en tijden van onze kerkdiensten kunt u hier vinden.

Een lijst van bijzondere activiteiten in 2017 kunt u hier downloaden.

Illustratie van Stefanie Bahlinger Verlag am Birnbach 2016------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom op onze website

Fijn dat u onze website bezoekt! Wij zijn een gemeente van de Evangelische Broedergemeente in Nederland. Deze kerk is ook bekend onder de naam "Hernhutters". Onze gemeente is een regiogemeente. Ze omvat vier deelgemeenten. Op zes plaatsen in de regio vinden regelmatig diensten en activiteiten plaats. Meer daarover vindt u onder "gemeenten". De deelgemeenten werken op een aantal terreinen nauw samen. Meer hierover vindt u onder het kopje "regionaal". Onder "informatie" vindt u veel wetenswaardigheden over onze gemeente en ons kerkgenootschap. Wij nodigen u uit om op de site rond te kijken en hopen u ook eens in een van onze kerkdiensten te kunnen begroeten.

Volg ons ook op Facebook------------------------------------------------------------------------------------------

Dagteksten om niet te vergeten

Heeft u al eens de dagteksten van uw geboortedag of uw trouwdag willen weten? Bent u benieuwd, welke Bijbeltekst op een belangrijke dag in uw leven in het dagtekstenboekje van de EBG stond?

Stuur dan een e-mail met de datum naar Stefan Bernhard. U krijgt dan de tekst binnen een week thuisgestuurd. Wij vragen om een gift van ? 10,00 per dagteksten.

U kunt dit bedrag overmaken naar rekeningnummer NL21 ING 00056 57 652 (ING bank); t.n.v. Rekening gebouwen der EBG Haarlem. Zij is bestemd voor het kerkgebouw in Haarlem en de "Losungsspende" / Dagtekstenfonds van de EBG.------------------------------------------------------------------------------------------

Volg ons / Like ons ...

... op Facebook------------------------------------------------------------------------------------------

Volg ons / Like ons ...

... op Instagram